Di 06/06 Laatste stuiptrekkingen

Ik fladder hier na al vijf jaar (of zijn het er zes?) rond tussen Albir naar Altea en het is me nog altijd niet gelukt om met Mieke in de Sabor te gaan eten. Er kwam wel altijd iets onverwachts tussen of je dacht er gewoonweg niet aan. Daar diende dus dringend werk van gemaakt want woensdag zijn we weg. Voor zondag was er geen plaats meer op het terras en dus moest het wel dinsdag (maandag = sluitingsdag). Spijtig voor Frank en Lea… die konden niet mee vanwege andere, reeds aangegane verplichtingen. Onder meer een etentje voor de viering van de 50ste huwelijksverjaardag van Herman en Corrie, die ik via deze weg daarvoor hartelijk feliciteer.

Goed, om 14 u zijn we in de Sabor met F&F, Pranill en Huub. En weer bewijst Sabor het beste restaurant van uren in de omgeving te zijn. Weer wordt de vraag beantwoord waarom Snelle Eddy hier elke donderdag de benen onder de tafel steekt, zeg maar dat hij er een vast abonnement heeft. Weer is de vraag actueel waarom het dagmenu hier aangeboden wordt tegen € 17 terwijl de daar in Leuven niet eens een verlepte pizza voor eten kunt. Onze keuze is vrij eensluidend: 2 x Salade met gerookte haring, 2 x Beursje van geitenkaas met appeltjes en rozijntjes. Daarna 2 x Varkenswangetjes met puree van paddestoelen en 2 x rundertartaar. Alleen bij het dessert lopen de keuzes helemaal uiteen maar liefst van al zou iedereen nog eens op zijn bord krijgen wat de buurman al gehad heeft. Mieke straalt! En daar was het oorspronkelijk toch allemaal om te doen.

Fab heeft nog last met de omgeslagen voet en gezien het toch gevorderde uur – het loopt tegen etenstijd voor Huub aan – passen we voor een Mateoke en nemen we alvast afscheid tot zeker 1 juli. Die dag worden we gezamenlijk in Leuven op een huwelijksfeest verwacht. Eens terug op Benisol begint ook daar de afscheidsronde en worden de meest belangrijke dingen in de auto geladen. Morgen is het zo ver.IMG_5925IMG_5929

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s