Woe 15/03 BBQ

Er zijn nog zekerheden in het leven. Eén daarvan is onze dagelijkse koffieklets. Als de zon dan ook nog schijnt, durft dat wel een heel lang uitlopen en dient er drie, vier keer opnieuw koffie gezet. Waarna het dan weer dringend tijd wordt om af te wassen vanwege gebrek aan kopjes. Of dat er iemand ongeveer flauw valt vanwege een hongertje. Zo niet vandaag. Mieke wilt iedereen tijdig van het terras af want ze moet dringend boodschappen doen. Eerder deze week heeft ze namelijk enkele mensen uitgenodigd voor een BBQ, namelijk de verantwoordelijken voor de nieuwe keuken. Eens gezellig tafelen is o.i. een van de betere manieren om je dankbaarheid te tonen. Bert en Petra vertrekken vrijdag weer naar huis en dus was het vandaag zo’n beetje de laatste kans.

Bert, die nogal gesteld is op de exotische keuken, stond erop om enkele sateetjes met pindasaus te bereiden. Waarvoor we hem niet voldoende kunnen prijzen want ik voelde me meteen weer zitten in één van de betere eettenten van Yogyakarta. Heerlijk gewoonweg. Persoonlijk hoefde voor mij het daarop volgende vleesgerecht al niet meer zo dringend. Daarmee beleefde Huub ook alweer een hoogdag.

Het belangrijkste is toch dat je onder vrienden zit en van zodra het begon af te koelen, ging de pret gewoonweg binnen door. Om heel eerlijk te zijn: nadat de laatste gasten weer naar huis waren, heeft mijn dag geen half uur langer meer geduurd.IMG_4759

 

Advertenties

2 reacties op ‘Woe 15/03 BBQ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s