Vrijdag 22 mei Beestjesdag

Om het eufemistisch te zeggen: het ontwaken was een merkwaardige gebeurtenis. Het ging duidelijk niet zoals gewoonlijk. Gisteren blijkbaar toch een beetje te lang en te intens op dit plein gezeten.
IMG_1932
Terwijl ik mijn reptielenfase met sloten koffie probeer in te korten, gaat Jan voor een ontbijtje naar het campingwinkeltje. Hij moet ook dringend douchezeep en shampoo kopen want die dingen heeft men in Brussel uit zijn bagage gevist. Ik probeer nog een ijdele poging om Jan ervan te overtuigen dat we misschien ook wel maandag kunnen vertrekken maar hij hapt niet toe. Hij wilt een reservedag inbouwen en daarin heeft hij natuurlijk wel overschot van gelijk. Om 10.30 wordt zijn auto aan de receptie afgeleverd en weg is Jan. Naar de beestjes!
Lea stelt voor om mijn lakens en dekbedovertrekken te wassen zodat die weer spic en span zijn als ik in september of oktober terug komt. F&L zullen Huub dan ook meebrengen. Zelf zal ik enkele dagen eerder naar Alicante vliegen zodat ik hun koelkast al kan aanzetten en de voortent + caravan luchten. Dat zien we dan wel. Voorlopig zijn ze aan dag twee van Operatie Gasfornuis toe. Weer een halve dag winkel in, winkel uit. Resultaat = nihil. Volgende week misschien meer succes.
Jan heeft zijn tijd genomen want pas tegen 19 u komt hij er weer aan. Hij is erg tevreden over de dierentuin van Benidorm en nadien is hij nog eens naar de zeeleeuwen en dolfijnen van Mundo Mar gaan kijken. Dat interesseerde hem minder maar over de enorm grote volières was hij wel te spreken.
Hij stelde voor om nu nog naar de Cap te rijden. Ik wilde daar toch nog enkele mensen gaan groeten voor mijn vertrek maar dan wel liefst tijdens de dag. Stel je voor, je komt daar toe en iedereen is weg, ergens gaan eten of naar een optreden of zo. Bovendien moet ik mijn diepvriezer leeg maken en daarin stond nog spaghettisaus. Dus kieperde ik wat deegwaren in het hete water en net op dat ogenblik kwamen Alex en Francine toe. Die kletsten hier een beetje, daarna bij F&L en tegen de tijd dat ze daar uitgepraat waren, was het donker geworden en stevig afgekoeld. Die zijn hier dus klappertandend weer weggereden.
Toen onze fles wijn leeg was en we het ook wat frisjes begonnen te vinden, is Jan maar gaan slapen. Hij had immers ettelijke kilometers gelopen in zijn dierenparken. Zelf heb ik nog gekeken naar ‘Django Unchained’ van Quinten Tarantino en zoals te verwachten, spetterde het bloed weer alle kanten uit.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s